Družinsko pravo

Pravdni in nepravdni postopki

V okviru družinskega prava vam nudimo celostno pravno svetovanje in zastopanje v okviru pravdnih in nepravdnih postopkov.

Naša področja dela v okviru družinskega prava zajemajo:

  • pravno svetovanje in sestava pogodb o določitvi deležev zakoncev na skupnem premoženju,
  • sestava sporazumov o delitvi skupnega premoženja zakoncev ter
  • sestava sporazumov o preživljanju zakonca. 

V okviru ureditve razmerij glede otrok med zakoncema našim strankam nudimo svetovanje in sklenitev sporazumov o dodelitvi otroka, izvajanju starševske skrbi, preživljanju otroka in določitvi stikov z otrokom, ter strankam pomagamo pri spremembi sklenjenih sporazumov, oziroma v primeru spremenjenih okoliščin vložimo tožbo, s katero v korist otrok spremenimo ureditev preživljanja oziroma izvrševanja stikov. 

Ker se zavedamo, da je potrebno rešitev v okviru družinskih sporov doseči v najhitrejšem času, strankam v izogib postopkom pred sodišči v okviru družinskega prava pomagamo doseči mirno rešitev spora s pomočjo alternativnih načinov reševanja sporov. 

Za hitro in učinkovito ureditev spornih razmerij v okviru sodnih postopkov za stranke pripravimo tudi začasne odredbe, s katerimi zagotovimo začasno a vendar učinkovito ureditev razmerij v družini, že pred končanjem sodnega postopka.

Potrebujete pomoč?

Smo odvetniška pisarna z ekipo izkušenih pravnih strokovnjakov, ki profesionalno, predano in odzivno svetujemo ter zastopamo gospodarske in fizične subjekte pri dosegi njihovih poslovnih ciljev in jim zagotavljamo celostno rešitev kompleksnih pravnih situacij.

01 292 66 00 info@kristofbrecko.si